2 napos rafting és kanyoning túra Szlovéniában

Vedd meg magadnak vagy ajándékba

db 1 fős kalandutalvány
31000 Ft


Garancia
30 nap visszafizetés
100% elégedettség
Átvételi mód
Letöltés és nyomtatás
Futárszolgálat
Fizetési mód
Banki átutalás
Készpénzben a futárnak
HELYSZÍN: Szlovénia
RÉSZVÉTEL: Április 01. és Október 31. között

Kedvcsináló

Ha akarsz egy tökéletes hétvégét, itt a jól bevállt recept! Egész napos rafting a szlovéniai Soca-folyón és egy másnapi csúszkálós kanyoning a Susec-kanyonban.

Kaland leírása

Bovec és környéke bőven megér egy hétvégét. Az intenzív programok mellett még így is rengeteg látnivaló marad. Ezt a programkombináció ajánlott azoknak, akik nem érik be kis program kóstolókkal, hanem a programok legjavát akarják. Jó választás!

Az egész napos rafting tökéletes kikapcsolódás az első napra. Felfedezheted a Soca vadabb és nyugodtabb vízeit, természeti szépségét és élővilágát, Tiéd az egész nap.

Másnap a hétvégét megfűszerezve egy kis kanyoning a Susec kanyonban, a völgy vízi vidámparkjába ahol a víz formálta, sziklacsúszdákon lecsúszva természetes medencékbe ugrálhatsz.

Fontos tudnivalók

Nem kellenek hozzá különleges képességek, vagy emberfeletti izmok. A rafting túra minden átlagos kondíciójú ember számára teljesíthető és élvezhető!

Kaland ára tartalmazza

2 napos rafting programot 1 fő részére az alábbiakkal:
- minden szükséges felszerelést
- túravezetést
- folyóhasználati díjat
- 12 fő-ig a transzfert a folyó és Bovec között

Létszám

- Az utalvány 1 főre érvényes.

(A program megszervezéséhez min. 2 fő jelentkezése szükséges, max. 20 fő vehet részt a programon. A minimum létszám elérése érdekében lehetőség van más résztvevőkhöz csatlakozni. Részletek egyeztetése a szolgáltatóval.)

Kisérők

A kísérők rengeteg kirándulóhely közül tudnak választani (könnyű sétától a hegymászásig), de ha a túrába szeretnének belepillantani arra is van lehetőség, egy két nagyobb zúgóhoz le lehet sétálni és akár fényképeket is lehet készíteni a raftingozó családról.

Kaland időtartama

A program teljes időtartama 2 nap.
Első nap reggel 9-től délután 17:00 óráig (egész napos rafting), második napon reggel 9-től 13-14:00 óráig (kanyoning).

Célszerű péntek délutáni indulással és két éjszaka szállással számolni.

Időpont

A megfelelő időpont kiválasztása érdekében a vásárlást követően célszerű felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, de legkésőbb a felhasználás előtt 2 héttel jelentkezni kell. A megvásárolt kalandutalvány tartalmazza a szolgáltató partner elérhetőségeit.

Időjárás beleszólhat e

Az időjárás nem befolyásolja a programot (leszámítva a folyó extrém nagy áradását ami nagyon ritka), hűvösebb idő esetén vastagabb neoprén ruhát kell felvenni.

Ruházat, felszerelés

A programhoz szükséges minden felszerelésről a szolgáltató gondoskodik (neoprén nadrág, felső, mentőmellény, neoprén cipő, sisak).

Ezek is tetszeni fognak