Rafting a családdal, 2 felnőtt + 1 gyermek

Vedd meg magadnak vagy ajándékba

db kalandutalvány
39999 Ft


Garancia
30 nap visszafizetés
100% elégedettség
Átvételi mód
Letöltés és nyomtatás
Futárszolgálat
Fizetési mód
Banki átutalás
Készpénzben a futárnak
HELYSZÍN: Szlovénia
RÉSZVÉTEL: Április 01. és Október 31. között

Kedvcsináló

Vadvízi program Szlovéniában kisgyermekes családok részére, hogy ne csak a szülők törjék a habokat! Akár 4 éves kortól részt vehetnek a gyerekek is egy kis vadvízi élményben.

Kaland leírása

A családi rafting túra első részét könnyű, de hullámos zúgok teszik élvezetessé. Egyes zúgók előtt egy sajátos vezényszóval a gyerekek mélyen a raft aljába, biztonságos helyre ülnek, amit az indulás előtt kellően begyakorolnak.
Ezen a túrán gyermekeink is aktív résztvevői lehetnek a raftingnak, akár csak a felnőttek. Ha akarnak részt vehetnek az evezésben, vagy csak a hajóban üldögélve élvezhetik a kalandot. A folyó szakasz második fele nyugodt folyású. Itt akár egy kis pancsolásra, úszkálásra vagy kavics gyűjtésre is van lehetőség.

A családi rafting túra ideje alatt megtett táv kb. 7 km.

Fontos tudnivalók

Ez a program kisgyerekes családoknak javasolt ahol a gyerekek 4-8 év körüliek. A náluk idősebb gyerekek vízállástól függően már részt vehetnek a felnőtt rafting programon is. Ha vannak kisebb és nagyobb gyerekek is, akkor a családi rafting kombinálható a klasszikus rafting túrával is!

Kaland ára tartalmazza

Fél napos rafting programot 2 felnőtt + 1 gyermek részére az alábbiakkal:
- minden szükséges felszerelést
- túravezetést
- folyóhasználati díjat
- 12 fő-ig a transzfert a folyó és Bovec között

(További gyermekek esetén +11.500 Ft/gyermek)

Létszám

- Az utalvány 3 főre (2 felnőtt, 1 gyermek) érvényes.

(A program megszervezéséhez min. 3 fő jelentkezése szükséges, max. 20 fő vehet részt a programon. Részletek egyeztetése a szolgáltatóval.)

Kisérők

A kísérők rengeteg kirándulóhely közül tudnak választani (könnyű sétától a hegymászásig), de ha a túrába szeretnének belepillantani arra is van lehetőség, egy két nagyobb zúgóhoz le lehet sétálni és akár fényképeket is lehet készíteni a raftingozó családról.

Kaland időtartama

A program teljes időtartama fél nap, ebből a rafting kb. 1,5-2 óra.
Tapasztalatok szerint a gyerekeknek másfél óra a vízen bőven elegendő. Ennyi idő alatt elfáradnak az új élményektől, és a raftingot megelőző izgatott várakozástól.

Időpont

A megfelelő időpont kiválasztása érdekében a vásárlást követően célszerű felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, de legkésőbb a felhasználás előtt 2 héttel jelentkezni kell. A megvásárolt kalandutalvány tartalmazza a szolgáltató partner elérhetőségeit.

Időjárás beleszólhat e

Az időjárás nem befolyásolja a programot (leszámítva a folyó extrém nagy áradását ami nagyon ritka), hűvösebb idő esetén vastagabb neoprén ruhát kell felvenni.
Vízállástól függően mindig olyan folyószakaszon megy a túra ami biztonságos a gyerekeknek.

Ruházat, felszerelés

A programhoz szükséges minden felszerelésről a szolgáltató gondoskodik (neoprén nadrág, felső, mentőmellény, neoprén cipő, sisak).

Ezek is tetszeni fognak